Despre noi

De ce Lex Expeditii Cargo?

  • Promptitudine

Servicii de transport 24h din 24h. Raspundem non-stop la toate solicitarile clientilor, cu toate serviciile pe care firma noastra le poate oferi.

  • Siguranta si responsabilitate

Marfa este asigurata conform legilor internationale in vigoare

  • Flexibilitate si optimizare

Lucram prin contracte ferme cu zeci de transportatori si case de expeditii din toata Europa.

Lex Expeditii Cargo este o companie ce activeaza in domeniul serviciilor de transport marfa intern si international, care s-a dezvoltat in ultimii ani oferind servicii de inalt profesionalism si atasament pentru nevoile clientilor.

Dorim sa va aducem la cunostiinta ca orizontul serviciilor noastre nu se opreste la granitele Romaniei, relatiile noastre de transport fiind foarte bine dezvoltate pe teritoriul Europei, atat pe camioane de mare tonaj, cat si pe utilitare si van-uri, acoperind toata plaja de volum si greutate la unele dintre cele mai mici preturi din piata.

Pentru asigurarea calitatii serviciilor oferite si siguranta transporturilor dumneavoastra, contractele noastre cu partenerii din tara si din strainatate cuprind asigurari ale camioanelor cuprinse intre 50.000 si 100.000 euro per camion.

Pentru a va convinge de calitatea serviciilor oferite de noi, de disponibilitatea echipei noastre si atentia acordata fiecarui detaliu pentru o colaborare de succes, nu ezitati sa ne contactati.

Pentru o oferta personalizata privind serviciile noastre, folositi formularul de oferta, iar raspunsul va veni cu promtitudine, in cel mai scurt timp, indiferent de zi sau ora.

Comments are closed.

Top